Safıye Osman Çeliker İlkokulu

WEB https://socilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇINARLI MAH. BARIŞ MANÇO SK. SAFIYE OSMAN ÇELIKER ILK VE ANA OKULU BLOK NO: 15 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ
VİZYON : Farklı kültürlerden gelen öğrencilerimizi Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
MİSYON : Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber okul öncesinden 4. sınıf sonuna kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmalarını sağlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama:09:00 Ders Bitiş: 14:50
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz-Kombi)
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Çınarlı Mahallesi, İncirlik Sokak No:5-Merkez/TEKİRDAĞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezinde...
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz "Beyaz Bayrak" ve "Beslenme Dostu Okul" belgelerine sahiptir.